Vanliga frågor

Var produceras emma och malenas kollektion?
Vi producerar hela vår kollketion i Portugal, Sverige och Turkiet.

Hur lång är leveranstiden?
Leveranstiden inom Sverige är vanligtvis 1-3 dagar. Om du skickar iväg din beställning till oss innan 15.00 går din order iväg redan samma dag. Leveranstider utanför Sverige tar vanllgtvis några extra dagar.

Vart levereras paketet?
Paket som väger under 2 kg och uppfyller måttkraven skickas som varubrev med Posten direkt hem till dig eller till närmaste postutlämning. 

Vad finns det för betalningsalternativ när jag handlar?
Vi använder Klarna Checkout  där du kan välja att handla med kontokort, kreditkort, Klarna faktura, Klarna konto inom Sverige. Handlar du utanför eller i Sverige kan du bara välja Paypal. 

Hur går jag till väga om jag vill reklamera ett plagg?
Det första du gör när du upptäcker ett fel på en vara är att höra av dig till oss. Det gör du lättast via shop@emmamalena.com eller på telefon 031-7750166. Vi undersöker sedan om vi kan avhjälpa felet och i annat fall ersätts du med en ny vara. Om inget av dessa alternativ är möjligt får du givetvis pengarna tillbaka. Det är viktigt att du skriver vad som är fel på varan när du kontaktar oss. Vi betalar returfrakten vid fel/reklamation.

Hur går jag till väga om jag vill byta ett plagg?
Om du vill byta en vara använder du dig av vår retursedel och skickar tillbaka varan i oanvänt och oskadat skick till oss inom 30 dagar. Låt alla etiketter sitta kvar på varan och glöm inte att meddela oss vilken vara och storlek du vill byta till. Du får själv stå för returkostnaden, men vi betalar portot för den nya varan vi skickar till dig.

Hur går jag till väga om jag ångrar mitt köp och vill retunera ett plagg?
Om du vill returnera en vara använder du dig av vår retursedel och skickar tillbaka varan i oanvänt och oskadat skick till oss inom 30 dagar. Låt alla etiketter sitta kvar på varan. Du får själv stå för portot vid en retur. Efter det att vi har mottagit ditt returpaket betalas dina pengar tillbaka inom 14 dagar.

Kan man få hjälp med att göra en beställning?
Hör gärna av dig till vår kundtjänst på telefonnummer 031-7750166 om du behöver hjälp med att göra en beställning.
  • KUNDSERVICE
  • FRI FRAKT FÖR ORDRAR ÖVER 1 000 SEK INOM SVERIGE
På svenska In English

Kundtjänst

Telefon: 031-775 01 66, vardagar 11 - 18 / E-post: shop@emmamalena.com