Köpvillkor

I priserna ingår 25% moms.


Leverans

Vi har en leveranstid på ca 2-5 dagar om inte annat har angivits. Om det skulle uppkomma en situation där den beställda varan är slut, meddelas detta till dig så fort som möjligt. Eventuella prisförändringar som sker efter en beställning påverkar inte ditt pris. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Leveranser i Sverige:

Inom Sverige levererar vi våra paket som varubrev via Postnord. Får varan inte plats i din brevlåda får du en avi och kommer att få hämta ut varan från ditt närmsta ombud.

Leveranser i övriga länder:

Till övriga länder levererar vi med UPS.


Ångerrätt/Byte/Reklamation/Återbetalning

Retur- och ångerrätt

Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Ni har rätt att pröva varan, utantag från hygiensiska varor, samt förutsatt att ordern returneras i oskadat skick och att etiketter och dylikt ska sitta kvar på plagget.

Vid retur eller byte av varor står du själv för returkostnaden. Du ansvarar också för att varan kommer till oss i oförändrat och gott skick.

Returer skickas till:

emma och malena
Vallgatan 4
411 16 Göteborg

 

Byte

Skulle någon av storlekarna inte passa er eller att ni vill byta varan mot en annan produkt går detta bra förutsatt att varan returneras i oskadat skick samt att etiketter och dylikt ska sitta kvar på plagget. Vi ber vi dig då att fylla i vår blankett som vi skickar med i ditt paket. Det går också bra att göra ett byte i någon av våra butiker.

Vid retur eller byte av varor står du själv för returkostnaden. Du ansvarar själv för att varan kommer till oss i oförändrat och gott skick.

Skicka sedan varan till:

emma och malena
Vallgatan 4
411 16 Göteborg

 

Reklamation

emma och malena garanterar att varje försändelse är i gott skick innan vi levererar den till dig. Skulle varan trots detta vara trasig eller felaktig när den anländer får ni reklamera varan.

Bästa sättet att reklamera en vara är att vända sig till någon av våra butiker. Annars följer ni bara instruktionerna som finns under ångerrätt.

emma och malena följer alltid Allmänna reklmation nämndens rekommendationer: http://arn.se/info-konsument/hur-jag-anmaler/anmal/ 

Du kan även använda den onlineplattform för klagomål som finns tillgänglig på EU-kommissionens webbplats: http://ec.europa.eu/odr

 

Återbetalning

När vi mottagit din retur och kollat så att varan är i gott skick kommer vi att återbetala dig. Ifall ni valt faktura kommer vi att kreditera den och ifall ni valt att betala med kort kommer pengarna finnas på ert konto inom 5 arbetsdagar.

 

Sekretess och säkerhet

Sekretess

I samband med registrering och beställning så uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-post, telefonnummer och personnummer. Detta innebär att du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.


Personuppgiftshantering

De parter som tar del av era personuppgifter är emma och malena AB. Uppgifterna delas inte ut till någon tredjepart från emma och malena, bortsett från de fall då det är en service gentemot dig (såsom att arrangera leverans av order till dig).

Använder du Klarna som betalningssätt är det Klarna som tar del av och använder dina personuppgifter, du måste dock godkänna detta innan hantering av personuppgifterna sker. 

emma och malena AB för reglerna enlighet med gällande lagstiftning, (1998:204), samt EU-direktivet 95/46/EC.

 

Betalningssätt

Klarna Checkout

Med Klarna Checkout kan du själv välja hur du vill betala. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, utan du kan själv i efterhand välja att betala vilket betalningssätt du vill betala med. Klarna erbjuder förljande alternativ: 

- Faktura eller delbetalning:

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid minst 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från Mitt Klarna
  • Möjlighet till delbetalning

Betalningsvillkor Kredittiden för detta köp är 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas i samband med leveransen. I enighet med avtalet med e-butiken debiteras en fakturaavgift om 0 kr. En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma. Klarna sköter din Kreditprövning vid första betalningen. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

- Bank: Du kan välja att handla via din bank. Klarna samarbetar med Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea.
- Kort: Du kan välja att betala med ditt VISA, AMEX eller Mastercard kort.
- Direkt betalning: Du kan även välja att betala direkt. Klarna samarbetar med Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea.


Pay Pal

Betalar du via PayPal så kan du antigen betala via kontot som du har hos dem eller göra en direktbetalning via ditt kort. De tar emot VISA och MASTERCARD. Kontakt

Du är alltid välkommen att maila eller ringa oss om du har frågor.
shop@emmamalena.com
Tel. 031-7750166

  • KUNDSERVICE
  • FRI FRAKT FÖR ORDRAR ÖVER 1 000 SEK INOM SVERIGE
På svenska In English

Kundtjänst

Telefon: 031-775 01 66, vardagar 11 - 18 / E-post: shop@emmamalena.com