KÖPVILLKOR - emmamalena
promotion image
promotion image

VÅRA

KÖPVILLKOR

I priserna ingår 25% moms.


LEVERANS

Vi har en leveranstid på ca 1-3 dagar om inte annat har angivits. Om det skulle uppkomma en situation där den beställda varan är slut, meddelas detta till dig så fort som möjligt. Eventuella prisförändringar som sker efter en beställning påverkar inte ditt pris. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Leveranser i Sverige:

Inom Sverige levererar vi våra paket som varubrev via Postnord. Får varan inte plats i din brevlåda får du en avi och kommer att få hämta ut varan från ditt närmsta ombud. Paket över 2 kg skickas med Dhl.

Fri frakt och fri retur vid order över 800 kr. Annars är fraktkostnaden 49:-.

Leveranser i övriga länder:

Till övriga länder levererar vi med UPS.


ÅNGERRÄTT/RETUR/REKLAMATION/ÅTERBETALNING

Retur- och ångerrätt

Du har full returrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Ni har rätt att pröva varan, utantag från hygiensiska varor, samt förutsatt att ordern returneras i oskadat skick och att etiketter och dylikt ska sitta kvar på plagget.

Vid retur använder du den medföljande retursedeln. Du ansvarar också för att varan kommer till oss i oförändrat och gott skick.

Önskar du en annan storlek?

Det görs enkelt genom att lägga en ny beställning och din nya vara skickas inom 1-2 arbetsdagar. Returnera den vara som inte passade med den förbetalda retursedeln. När vi har fått in din retur kommer vi att kreditera ditt konto.

Det går också bra att göra ett byte i någon av våra butiker.

Reklamation

Vid reklamationer ska du alltid börja med att skicka ett mail till shop@emmamalena.com. Beskriv i mailet varför du vill reklamera och bifoga bilder på skadan, skriv även ordernr/kundnummer. Beroende på vilken typ av vara och skada det gäller så går det att lösa på olika sätt.

Återbetalning

När vi mottagit din retur och kollat så att varan är i gott skick kommer vi att återbetala dig. Ifall ni valt faktura kommer vi att kreditera den och ifall ni valt att betala med kort kommer pengarna finnas på ert konto då vi genomfört returen i vårt system. Notera att det kan dröja upp till 14 dagar.

Sekretess och säkerhet

I samband med registrering och beställning så uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-post, telefonnummer och personnummer. Detta innebär att du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.


Personuppgiftshantering

De parter som tar del av era personuppgifter är emmamalena AB. Uppgifterna delas inte ut till någon tredjepart från emmamalena, bortsett från de fall då det är en service gentemot dig (såsom att arrangera leverans av order till dig).

Använder du Klarna som betalningssätt är det Klarna som tar del av och använder dina personuppgifter, du måste dock godkänna detta innan hantering av personuppgifterna sker.

emmamalena AB för reglerna enlighet med gällande lagstiftning, (1998:204), samt EU-direktivet 95/46/EC.

BETALNINGSSÄTT

Klarna Checkout

Med Klarna Checkout kan du själv välja hur du vill betala. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, utan du kan själv i efterhand välja att betala vilket betalningssätt du vill betala med. Klarna erbjuder följande alternativ:

- Faktura eller delbetalning:

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid minst 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från Mitt Klarna
  • Möjlighet till delbetalning

Betalningsvillkor Kredittiden för detta köp är 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas i samband med leveransen. I enighet med avtalet med e-butiken debiteras en fakturaavgift om 0 kr. En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma. Klarna sköter din Kreditprövning vid första betalningen. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

- Bank: Du kan välja att handla via din bank. Klarna samarbetar med Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea.
- Kort: Du kan välja att betala med ditt VISA, AMEX eller Mastercard kort.
- Direkt betalning: Du kan även välja att betala direkt. Klarna samarbetar med Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea.

Kontakt

Du är alltid välkommen att maila oss om du har frågor.
shop@emmamalena.com

Vänner som delar vår passion

Vi älskar att lära känna nya människor, folk som delar vår passion för havet, kusten, kvalitet, hantverk och design. Och allt annat magiskt i livet. Här får du träffa några av dem, som precis som vi gillar tidlöst och stilrent.