Press

Hej Media!
Det går fint att ladda ner hög upplösta bilder på vår sida.
Du får information och pris på produkten i artikelbeskrivningen. Ange att bilden kommer från emmamalena. Hittar du inte det du söker eller har frågor om någon bild får du gärna hör av dig till oss så hjälper vi dig.

PRESSKONTAKT

Malena Ostwald
+46(0)739-983007

press@emmamalena.com

PRESSRELEASE 2024-05-20

Nu öppnar emmamalenas nya butik i Göteborg

Nu öppnar klädmärket emmamalena sin nya flagship store i Göteborg. Den nya butiken ligger på Kungshöjdsgatan 3 och öppnar för allmänheten fredag 24 maj.

Det Göteborgsbaserade klädmärket emmamalena fyller 20 år, och firar det med att öppna en helt ny flagship store i Göteborg.

emmamalena har alltid hämtat inspirationen till varumärket från havet, och några av bolagets mest sålda produkter är kläder med makrill-, räk- och manet-motiv.

”En oas för havsälskare”

Inspirationen från havet är något som även märks i den nya butiken, där man försökt få in havets element i inredningen. Golvet är havsblått och provrumsvalven inspirerade av fiskfjäll.

– emmamalena är ett varumärke för alla som älskar havet, berättar designern Emma Landström. Att befinna sig i stan gör ofta att man längtar till havet – och därför har vi valt att göra vår nya butik till en oas där alla havsälskare kan stilla sin längtan.

emmamalena är ett varumärke som de senaste åren vuxit snabbt online. Med den nya butiken får man nu också en plats där hela kollektionen på en och samma gång kan visas upp fysiskt.

– Vi arbetar mycket med material och känsla när vi tar fram våra plagg. Det ska alltid kännas bra och skönt att bära plaggen. E-handel i all ära, men att fysiskt känna på ett plagg och prova det innan man köper är fortsatt viktigt, säger Emma Landström.

Kommer närmare kunden

Något som sticker ut är också att den nya butiken ligger i direkt anslutning till emmamalenas huvudkontor – vilket innebär att kunder och medarbetare nu kommer ännu närmare varandra.

– Det är en av de grejer vi ser fram emot mest med vår nya butik – att få träffa våra kunder varje dag, säger Malena Ostwald, marknadschef på emmamalena.

Hon fortsätter:

– För oss är det viktigt att få komma ännu närmare kunderna, men jag tror också att många kunder kommer att uppskatta det. Är det inte ganska häftigt att få träffa designern bakom ett plagg samtidigt som man köper det?

Den nya butiken ligger på Kungshöjdsgatan 3 i hjärtat av Göteborg, och har officiell invigning för allmänheten fredag 24 maj.

PRESSRELEASE 2024-02-28

20-års jubileum

emmamalena fyller 20 år och vi inleder jubileumsåret med lanseringen av ett nytt mönster - Mix. Ett mönster som mixar illustrationer som formgetts av emmamalena mellan 2006-2024. Ursprungligen gick de under olika namn - tång, räka, makrill, krok, späckhuggare och mussla. Nu är de här, alla samlade.

slideshow image
slideshow image

1 / 2

PRESSRELEASE 2024-01-20

Badrockar att förälska sig i

emmamalena återlanserar sina badrockar för bad året runt. Inför kommande säsong uppdaterar designerduon sin mest ikoniska och älskade produkt - badrocken. I nacken kan du läsa historien om hur idén föddes på den lilla pittoreska ön Käringön. I slutet av 1800-talet blev Käringön för första gången omnämnd som badort. Sedan dess har generation efter generation njutit av friska och hälsosamma bad på ön. Sedan 2004 gör vi på emmamalena badrockar och handdukar med förhoppningen om att föra traditionen vidare. Omsorgsfullt tillverkade, i en oslagbar kvalité och minimalt med spill under tillverkningsprocessen.

slideshow image
slideshow image
slideshow image
slideshow image
slideshow image

1 / 5

5.0

151 recensioner på GoogleGoogle Logo

Vänner som delar vår passion

Vi älskar att lära känna nya människor, folk som delar vår passion för havet, kusten, kvalitet, hantverk och design. Och allt annat magiskt i livet. Här får du träffa några av dem, som precis som vi gillar tidlöst och stilrent.