Press

Hej Media!
Det går fint att ladda ner hög upplösta bilder på vår sida.
Du får information och pris på produkten i artikelbeskrivningen. Ange att bilden kommer från emmamalena. Hittar du inte det du söker eller har frågor om någon bild får du gärna hör av dig till oss så hjälper vi dig.

PRESSKONTAKT

Malena Ostwald
+46(0)739-983007

press@emmamalena.com

PRESSRELEASE 2024-02-28

20-års jubileum

emmamalena fyller 20 år och vi inleder jubileumsåret med lanseringen av ett nytt mönster - Mix. Ett mönster som mixar illustrationer som formgetts av emmamalena mellan 2006-2024. Ursprungligen gick de under olika namn - tång, räka, makrill, krok, späckhuggare och mussla. Nu är de här, alla samlade.

slideshow image
slideshow image

1 / 2

PRESSRELEASE 2024-01-20

Badrockar att förälska sig i

emmamalena återlanserar sina badrockar för bad året runt. Inför kommande säsong uppdaterar designerduon sin mest ikoniska och älskade produkt - badrocken. I nacken kan du läsa historien om hur idén föddes på den lilla pittoreska ön Käringön. I slutet av 1800-talet blev Käringön för första gången omnämnd som badort. Sedan dess har generation efter generation njutit av friska och hälsosamma bad på ön. Sedan 2004 gör vi på emmamalena badrockar och handdukar med förhoppningen om att föra traditionen vidare. Omsorgsfullt tillverkade, i en oslagbar kvalité och minimalt med spill under tillverkningsprocessen.

slideshow image
slideshow image
slideshow image
slideshow image
slideshow image

1 / 5

5.0

148 recensioner på GoogleGoogle Logo

Vänner som delar vår passion

Vi älskar att lära känna nya människor, folk som delar vår passion för havet, kusten, kvalitet, hantverk och design. Och allt annat magiskt i livet. Här får du träffa några av dem, som precis som vi gillar tidlöst och stilrent.