promotion image
promotion image

Ledig tjänst

BUTIKSSÄLJARE

Vi söker en engagerad emmamalena-teammedlem till vår butik på Vallgatan i Göteborg.

Just nu är vi i en stark tillväxtfas online och vill visa vår kollektion fysiskt i vår butik på Vallgatan 4. Showroomet är byggt med ”hemma-hos” känsla där varje avdelning representerar ett rum i en lägenhet.

Vår lokal är en levande plattform där plagg och produkter ständigt får nya sätt att presenteras och visas upp både fysiskt och digitalt.

Varumärket emmamalena designar, producerar och marknadsför havsnära produkter för den som älskar kusten och havet. Detta förmedlas via ett 50-tal återförsäljare och egna led framförallt via butiker och web. Vill du bli en del av vårt team?

slideshow image
slideshow image
slideshow image
slideshow image
slideshow image

1 / 5

Vi söker dig…

  • Som är pigg och initiativrik.
  • Har ett stort intresse för kläder och handel.
  • Utåtriktad och serviceminded.
  • Passion för sälj.
  • Erfarenhet av dekoration och känsla för färg och form.

Branscherfarenhet och butik- och kassavana är en stjärna i kanten men inget krav. Du skall ha ett intresse för mode och design. Gärna också god kunskap inom materialval och kvalitet då det är en stor del av vårt företags identitet. Vi värderar hög kvalitet och noggrant utvalda material.

Placering & start

Tjänsterna är placerade i vårt showroom på Vallgatan 4 i Göteborg. Tillträde omgående.

Omfattning

1. Deltid: 50%

2. Extra: vid behov

Kontakt & Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att ansöka snarast för att säkerställa att du kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

Skicka din ansökan med CV och personligt till:

shop@emmamalena.com

slideshow image
slideshow image

1 / 2

5.0

148 recensioner på GoogleGoogle Logo

Vänner som delar vår passion

Vi älskar att lära känna nya människor, folk som delar vår passion för havet, kusten, kvalitet, hantverk och design. Och allt annat magiskt i livet. Här får du träffa några av dem, som precis som vi gillar tidlöst och stilrent.