promotion image
promotion image

Vår guide till

BOHUSLÄN

Vi besöker ofta och gärna flera favoritplatser i Bohuslän. Här vill vi dela med oss av våra smultronställen till dig. Tipsen fyller vi på efterhand och vi tar gärna emot tips från dig! Har du någon favoritrestaurang, butik, badställe, ö eller annan underbar plats i Bohuslän, får du gärna maila till oss hello@emmamalena.com.

Guide för Bohuslän!

Emmamalena älskar Bohuslän, kusten och vad alla öar har att erbjuda. Därför har vi satt ihop guider med våra absoluta favoritställen som du inte får missa.

Recept och tips

Vi älskar mat och vi älskar Bohuslän. Här kan du hitta recept som är typiska för Bohuslän och lite tips inför när du ska ha bjudningar.

Människor berättelser

Historia och berättelser är väldigt viktigt för oss. Det präglar emmamalena och syns i våra kläder från gamla mönster till tidlösa plagg. Därför vill vi lyfta personer och deras berättelser. Här kan du läsa allt om en hummerfiskare till en tatuerare som skapat mönster till oss.

5.0

85 recensioner på GoogleGoogle Logo

Vänner som delar vår passion

Vi älskar att lära känna nya människor, folk som delar vår passion för havet, kusten, kvalitet, hantverk och design. Och allt annat magiskt i livet. Här får du träffa några av dem, som precis som vi gillar tidlöst och stilrent.