promotion image
promotion image

BADKLÄDER

från havet

Upptäck våra badkläder

Vi har aldrig ångrat ett dopp och vi älskar att bada!
För att inspirera andra att hoppa i plurret har vi satsat på riktigt bra badkläder som är bekväma, snygga och producerade i samklang med vår planet.
Våra badkläder tillverkas av återvunnet material från havet, de är både hållbara och miljövänliga.

Köp en klassisk baddräkt - Lisa Baddräkt

Baddräkt med djup rygg och vadderade kupor från emmamalena, här i mönstret Räka Grön UPF50+. Modellen är klassisk, lite sportig med tight passform. Baddräkten är tillverkad i återvunnen polyamid som torkar snabbt.

Upptäck fler av emmamalenas baddräkter

Tillverkas av återvunnet material från havet.

Bikini från emmamalena

Badkläder till stora och små

Med våra marina mönster inspirerade av havet och kusten runt Käringön vill vi att våra badkläder ska vara ett sant nöje att bära. Och tack vare det slitstarka materialet och UPF50+-skyddet kan du vara säker på att de kommer att känna dig bekväm och hålla dig skyddad under alla dina bad och vattenlekar. Vi har ett fint utbud av badkläder för både stora och små, du hittar baddräkter, bikinis, badbyxor, supdräkter och surfdräkter, så att du kan välja det som passar dig bäst.

Surfdräkt

Badbyxor

Badrockar

Oavsett om du ska bada på sommaren eller vintern, har vi det perfekta badplagget för alla dina dopp. Och om du vill svepa in dig i en mjuk badrock efteråt, har vi också det här för dig.

HANDDUKAR


När det kommer till att handla badkläder till hela familjen, finns det ingen bättre plats än emmamalena. Vi har samlat det allra bästa urvalet av badkläder till både vuxna och barn.

Dessutom har vi nu utökat vårt sortiment med badkläder som tillverkas av återvunnet material, för att göra vårt bidrag till en bättre miljö.

BADKLÄDER FÖR BARN

En dag ute på havet innebär ofta massor av sol och bad. Då kan det vara bra att utöver solskyddsfaktorn klä ditt barn med badkläder som också ger extra skydd mot solens skadliga strålar. Våra badkläder är tillverkade med UV-skydd 50+. För de allra minsta och för mest skydd finns vår UV-dräkt med dragkedja fram.

Bikini till barn

Baddräkt till barn

UV-dräkt till barn

UV-dräkt till barn, ett bekvämt och hållbart badplagg från emmamalena.

UV-Hatt

Badrockar till barn

Klicka hem dina badkläder på emmamalena.com och upptäck varför vi är det bästa valet för badkläder till hela familjen!

TÅNGCIRKELN

Råvaran till plagget har cirkulerat och återvunnits minst en gång. Hjälp oss att fortsätta att cirkulera!

Ett plagg märkt med symbolen "Tångcirkeln" är ett plagg som tillverkats av återvunnet material. Vi använder t.e.x polyester i badkläder och i våra jackor som tillverkats av återvunnen plast från havet, gamla fiskenät, PET-falskor och dyl.

5.0

148 recensioner på GoogleGoogle Logo

Vänner som delar vår passion

Vi älskar att lära känna nya människor, folk som delar vår passion för havet, kusten, kvalitet, hantverk och design. Och allt annat magiskt i livet. Här får du träffa några av dem, som precis som vi gillar tidlöst och stilrent.